Alle nieuws
NEWS

Unilever Food Solutions – Cirque de la Sauce

L’Event Lounge was gastheer van een onvergetelijk evenement met het thema “Cirque de la Sauce,” georganiseerd door Unilever Food Solutions (UFS). Met 400 gasten en een magische sfeer geïnspireerd op de circuswereld, stond de avond in het teken van culinaire perfectie, spectaculaire optredens en unieke smaakontdekkingen.

De chefs van UFS creëerden prachtige gerechten om te delen, geïnspireerd door wereldwijde culinaire trends uit het FutureMenus-rapport. Michelin-sterrenchefs Yves Mattagne en Wout Bru gaven een magische touch met de presentatie van twee uitzonderlijke hoofdgerechten.

De betoverende optredens van La Garde d’Auguste voegden een prachtige magische dimensie toe aan de avond, terwijl indrukwekkende acrobatiek, goocheltrucs en een lasershow de gasten verbaasden.

De avond werd afgesloten met de lancering van de vernieuwde Knorr Professional Garde d’Or- en Demi-Glace-sauzen, die een explosie van smaken en een onvergetelijke culinaire reis boden.